English | Castellano | 21.05.2018
Grupo Financiero Riva y García Corporate Finance Private equity RyG Real Estate Banca Privada
Grupo Financiero Riva y Gar... > Avís Legal  

Avís Legal

Descarrega'n el PDF PDF

 

 

La informació continguda en aquestes pàgines en cap cas constitueix oferta o sol·licitud de compra o venda de valors o instruments financers. Abans de decidir qualsevol inversió, s'hauria d’obtindre l'assessorament professional adequat i específic- Qualsevol decisió de compra hauria d'adoptar-se tenint en compte la informació legal existent sobre el valor registrat a la Comissió Nacional del Mercat de Valors i que es troba disponible en aquesta pàgina web.

RIVA Y GARCIA no es fa responsable de totes aquelles informacions incloses en aquestes pàgines procedents de fonts alienes al grup. La inclusió en aquestes pàgines d'informes o butlletins elaborats per RIVA Y GARCIA o per tercers, tenen una finalitat purament informativa, pel que en qualsevol cas s'hauran de considerar com a recomanació d'inversió, assessorament legal o fiscal, ni de qualsevol altre tipus.

Tanmateix, RIVA Y GARCIA, refusa tota responsabilitat sobre informacions contingudes en pàgines web de tercers connectades mitjançant enllaços (links) amb aquestes pàgines.

En cap cas, RIVA Y GARCIA, els seus empleats o representants, seran responsables de qualsevol tipus de perjudici, pèrdues, reclamacions o despeses de cap tipus, tant si procedeixen o no de la utilització d'aquestes pàgines, o de virus informàtics, fallides operatives, interrupcions en el servei o transmissió. L'usuari d’aquestes pàgines o fa pel seu compte i risc.

Es permet descarregar i imprimir còpies de les informacions contingudes en aquestes pàgines per a us estrictament privat i no comercial, sempre i quan no es modifiqui cap avis relatiu al copyright, a les marques registrades i demès aspectes de titularitat del propietari. Queda expressament prohibit, copiar, distribuir o divulgar la informació inclosa en aquesta comunicació.

RIVA Y GARCIA es reserva el dret d'introduir canvis en la informació continguda en aquestes pàgines sense necessitat de previ avís. Les pàgines, la informació en elles continguda, els vincles o l’accés a els mateixos, poden ser suspesos, cancel·lats o restringits per RIVA Y GARCIA.

Aquestes pàgines son propietat de RIVA Y GARCIA. Els drets de Propietat Intel·lectual i Drets d’Explotació i reproducció de les pàgines, la informació que contenen, la seva aparença i disseny son propietat exclusiva de RIVA Y GARCIA, tret que s’especifiqui el contrari.

La comunicació remesa quedarà incorporada als sistemes d'informació de GRUPO FINANCIERO RIVA y GARCIA S.L. Aquesta comunicació s'utilitzarà exclusivament per atendre la seva consulat. Mitjançant la indicació de les seves dades, i de conformitat amb l'establert a l'article 6 de la L.O.P.D., vostè otorga consentiment inequívoc a GRUPO FINANCIERO RIVA y GARCIA S.L. per a què procedeixi, en compliment de les finalitats mencionades a l'apartat anterior, al tractament de les dades personals facilitades. Igualment, aquest consentiment s'extén a la cessió de les dades d'acord amb la legislació abans mencionada.

En qualsevol moment vostè podrà exercitar els drets d'accés, rectificació, oposició i, en el seu cas, cancel·lació, comunicant-ho per escrit amb indicació de les seves dades a GRUPO FINANCIERO RIVA y GARCIA S.L., al domicili de Carrer Diputació 246, Principal, 08007, BARCELONA.

 

ATENCIÓ AL CLIENT

CANAL DE DENÚNCIA