English | Castellano | 20.07.2024
Grupo Financiero Riva y García Corporate Finance Private equity Banca Privada
Grupo Financiero Riva y Gar... > Private equity > Entitats  

Entitats

Descarrega'n el PDF PDF

Fons i societats de capital de risc que gestionem

 

Constitució
Entitat
 

2001

Spinnaker SCR
Spinnaker és una societat de capital de risc que centra les seves inversions en companyies paneuropees dels sectors mitjans i enabling technologies (tecnologies que facilitin la creació, gestió i distribució de continguts) que estiguin en diferents fases del seu desenvolupament, des de la fase inicial fins a buy-out

2001

Invercat Exterior FCR
És un fons de capital de risc destinat a invertir entre 1 i 3,6 milions d'euros en empreses catalanes per finançar-ne els processos d'internacionalització.

2007

Tirant FCR
Tirant invertirà, principalment, en empreses situades a la Comunitat Valenciana. Complementàriament, el fons pot invertir en altres àrees geogràfiques. El fons invertirà aproximadament un 70% en companyies en fase d'expansió de capital i un 30% en companyies en fase inicial.

2008

Mediterrània Capital FCR
Fons Mediterrània Capital, F.C.R. és un fon de capital risc de règim generalista promogut per l'Institut Català de Finances i participat per inversors institucionals, entitats financeres líders a nivell nacional, i altres grups empresarials privats. Riva y García Private Equity té encomanada la gestió de Mediterrània Capital.
El Fons té un patrimoni de €62M.

2013

Healthequity SCR
Healthequity és una societat de capital risc especialitzada en projectes early-stage del sector salut: dispositius mèdics, biotecnologia i serveis sanitaris que invertirà inicialment fins a un milió d'euros per companyia.