English | Castellano | 17.05.2022
Grupo Financiero Riva y García Corporate Finance Private equity Banca Privada
Grupo Financiero Riva y Gar... > Grupo Financiero Riva y García  

Grupo Financiero Riva y García

Descarrega'n el PDF PDF

Grupo Financiero Riva y García va néixer al 1992, com a firma especialitzada en la prestació de serveis financers personalitzats, d’alt valor afegit. L'activitat del Grup es centra en les àrees de Corporate Finance, Real Estate i Banca Privada a través de la nostra participació a Banco de Alcalà (filial de Credit Andorrà a Espanya). Tenim oficines a Barcelona i representación a Madrid, València, Casablanca, Tunísia i Algèria.

El nostre principal objectiu ha estat, i segueix essent, oferir a empreses, institucions i particulars un servei personalitzat basat en l'excel·lència, la confiança i la professionalitat. A Corporate Finance comptem amb una trajectòria de més de 20 anys oferint a empreses serveis de fusions i adquisicions, operacions en els mercats de capitals (sortides a borsa, ampliacions de capital, exclusions, etc.) i d'estratègia financera.

A Private Equity gestionem 9 Entitats de Capital Risc: Mediterrània, Tirant, Spinnaker, Invercat, The Extension Fund, Arcalia Private Equity, Moby Dick Film Fund, Eoniq Mediterrean Fund I i Healthequity amb un volum sota gestió de 165 Milions d'euros, amb Inversors Institucionals de referència i amb una cartera de 20 participades en diversos sectors, tant a Espanya com a l'exterior, principalment a la zona del Magreb.

Riva y García Gestión, SGIIC, SA està inscrita en el Registre de Societats Gestores d'Institucions d'Inversió Col·lectiva de la Comissió Nacional del Mercat de Valors (CNMV) amb el número 131 i està autoritzada per la CNMV per a la gestió d'entitats de capital de risc.