English | Castellano | 18.06.2024
Grupo Financiero Riva y García Corporate Finance Private equity Banca Privada
Grupo Financiero Riva y Gar... > Corporate Finance > Com ho fem?  

Com ho fem?

Descarrega'n el PDF PDF

L'equip de Corporate Finance està format per professionals amb una àmplia experiència en el mercat espanyol i internacional i una elevada qualificació.

El nostre actiu són les persones, el capital i la reputació. Disposem d'un equip professional altament qualificat, amb experiència dilatada en el món empresarial i amb gran experiència en els mercats nacional i internacional. Els nostres valors són l'excel·lència en el treball, la relació amb el client i la formació continuada de l'equip. Sabem treballar en equip i amb el guiatge del client, perquè el nostre objectiu és establir relacions a llarg termini amb els clients.

El nostre objectiu és tancar operacions, però per sobre de tot establir relacions a llarg termini amb els nostres clients, tal com acrediten les nostres credencials.

Així mateix, l'equip de Grupo Financiero Riva y García Corporate Finance és present en el món acadèmic (ESADE, IEAF, Universitat de Barcelona - Les Heures, etc.) impartint diverses conferències sobre valoració empresarial; a més, dos dels seus socis han publicat articles continus i un llibre especialitzat: Principios de valoración de empresas.