English | Castellano | 18.06.2024
Grupo Financiero Riva y García Corporate Finance Private equity Banca Privada
Grupo Financiero Riva y Gar... > Private equity > Entitats > Healthequity SCR  

Healthequity SCR

Descarrega'n el PDF PDF

Healthequity és una societat de capital risc especialitzada en projectes early-stage del sector salut: dispositius mèdics, biotecnologia i serveis sanitaris.

Promogut pel Col·legi de Metges de Barcelona i Grupo Financiero Riva y García, Healthequity és un fons jove, de aprox. 7M d’euros (en fase d'ampliació fins a 15M€), en el que participen laboratoris farmacèutics i inversors institucionals.

Busquem companyies innovadores, en mercats potencials on existeixi l'oportunitat de fer millores significatives, que estiguin liderats per equips qualificats i que tinguin models de negoci sostenible. Healthequity té com a objectiu invertir inicialment fins a un milió d'euros per la seva participació i realitza co-inversions quan les necessitats del projecte ho requereixen.

Healthequity compta amb un equip professionals altament qualificat, amb el know-how científic-tècnic i financer necessari per analitzar i realitzar inversions aportant valor a l'empresa participada. Addicionalment, compta amb una xarxa de contactes i relacions estratègiques clau a l'ecosistema sanitari.

www.healthequity.es