English | Castellano | 18.06.2024
Grupo Financiero Riva y García Corporate Finance Private equity Banca Privada
Grupo Financiero Riva y García > Private equity > Entitats > Tirant FCR

Tirant FCR

Tirant Inversión és un fons de capital de risc de règim simplificat promogut per l'Institut Valencià de Finances i en què participen inversors institucionals, inversors privats i grups familiars de la Comunitat Valenciana. Riva y García Private Equity s'encarrega de la gestió de Tirant Inversió.

El fons té un patrimoni de €46M.

Riva y García Private Equity disposa d'un equip altament qualificat situat a València que dirigeix la gestió operativa del fons Tirant Inversió.

 

Principals característiques

  • Tirant invertirà, principalment, en empreses situades a la Comunitat Valenciana. Complementàriament, el fons pot invertir en altres àrees geogràfiques.
  • Fons de caràcter generalista i ben diversificat, destinat tant a consolidar sectors existents, com a fomentar el creixement en sectors emergents.
  • L'aportació de Tirant a les empreses serà, en principi, minoritària (la inversió mínima se situa en 1,5 milions d'euros i en 8 milions la màxima). Tirant també pot adquirir situacions majoritàries d'acord amb el projecte i, així mateix, estarà present en el Consell d'Administració de les companyies participades amb la màxima implicació per crear-hi valor.
  • El fons invertirà aproximadament un 70% en companyies en fase d'expansió de capital i un 30% en companyies en fase inicial.

 

Inversions

Empresa
Descripció
Logo

Kelme

Companyia espanyola dedicada al disseny, fabricació i comercialització de calçat , roba i complements esportius, tant a nivell nacional com internacional.

www.kelme.es

El Secreto del Mar

El Secreto del Mar és una de les principals companyies tèxtils a Espanya al sector de roba jove sportwear, amb El Niño com a marca de referència.

Edbe Co.

Edbe Co. Es dedica a la distribució de vestits de núvia i festa a través de botigues de distribució per Europa sota les marques Rosa Clara i Aire.