English | Castellano | 20.07.2024
Grupo Financiero Riva y García Corporate Finance Private equity Banca Privada
Grupo Financiero Riva y Gar... > Grupo Financiero Riva y García  

Grupo Financiero Riva y García

Descarrega'n el PDF PDF
Grupo Financiero Riva y García va néixer al 1992, com a firma especialitzada en la prestació de serveis financers personalitzats, d'alt valor afegit. L'activitat del Grup es centra en les àrees de Corporate Finance, Real Estate i Banca Privada a través de la nostra participació a Banco de Alcalá (filial de Credit Andorrà a Espanya). Tenim oficines a Barcelona i representació a Madrid i Casablanca.

El nostre principal objectiu ha estat, i segueix essent, oferir a empreses, institucions i particulars un servei personalitzat basat en l'excel·lència, la confiança i la professionalitat. A Corporate Finance comptem amb una trajectòria de més de 20 anys oferint a empreses serveis de fusions i adquisicions, operacions en els mercats de capitals (sortides a borsa, ampliacions de capital, exclusions, etc.) i d'estratègia financera.

A Private Equity gestionem 9 Entitats de Capital Risc Fons Mediterrània Capital FCR, Tirant Inversión FCR, Spinnaker Invest SCR, Invercat Exterior FCR, The Extension Fund SCR-PYME, Arcalia Private Equity SCR, Moby Dick Film Capital FCRE, Eoniq Mediterranean Seed Fund I, FCRE i som promotors de Healthequity SCR (fons autogestionat), conjuntament amb el Col·legi de Metges de Barcelona.

Riva y García Gestión, SGIIC, SA està inscrita en el Registre de Societats Gestores d'Institucions d'Inversió Col·lectiva de la Comissió Nacional del Mercat de Valors (CNMV) amb el número 131 i està autoritzada per la CNMV per a la gestió d'entitats de capital de risc.